Samoobramba za ženske SAFE&FIT LADY

Safe & Fit Lady je program samoobrambe za ženske, ki bi rade poskrbele za svojo varnost in hkrati tudi oblikovale svojo postavo. Vsi treningi so primerni za vse predstavnice nežnejšega spola starejše od 15 let.

SEMINARJI SAMOOBRAMBE ZA ŽENSKE 2020

V KMG Slovenija smo za vse ženske (naše članice in tudi vse ostale) pripravili cikel seminarjev s tehnikami, ki so specifične predvsem za žensko populacijo. Seminarje bo vodil gl.inštruktor Matjaž Petan in bodo potekali v Ljubljani.

NAJPOGOSTEJŠI NAPADI IN OBRAMBA Z UPORABO PREDMETOV IZ OKOLICE
1. februar 2020 ob 10h, lokacija: telovadnica v LJ

Seminar bo predstavljal neko osnovo Krav Maga, osvetlil bo nekaj najbolj pogostih napadov in tehniko obrambe. Spoznale boste princip sistema Krav Maga in vzbudile v sebi borbenost. V tehnike obrambe bomo vključili tudi predmete iz vsakodnevne rabe, ki jih imamo oziroma imate običajno pri sebi (torbica, ličila, morda visoke pete..).

SPOLNI NAPADI, POSILSTVA
7. marec 2020 ob 10h, telovadnica v LJ

Seminar se bo osredotočil na spolne napade nad ženskami. Kdo je običajno napadalec, kaj govori statistika in kaj dejansko narediti, če pride do spolnega napada..

NAPAD OB PRISOTNOSTI BLIŽNJIH
4. april ob 10h, telovadnica v LJ

Ljudje smo socialna, družabna bitja in večinoma čas preživljamo v družbi bližnjih. Morda potujete po Evropi s prijateljico, ste na sprehodu s svojim otrokom ipd. V takšnem primeru ne moreš enostavno zbežati stran, ampak moraš poskrbeti tudi osebo poleg sebe. 

V primeru prijav skupaj z otroki (mamice) bo na tem seminarju poskrbljeno za strokovno varstvo otrok.

NAPAD V GARAŽNI HIŠI
9. maj 2020 ob 10h, zunaj v LJ

Napadi v garažnih hišah ali osamljenih parkiriščih so dogodki, o katerih nam poročajo tako naši člani še posebno pa članice. Nekaj, kar je torej zagotovo prisotno v slovenskem prostoru. Seminar bo praktično izveden – dobili se bomo zunaj.

Udeležite se lahko posameznega seminarja, si izberete določene ali pa spoznate tehnike vseh načrtovanih seminarjev. Vsak seminar traja 2,5h. Cena udeležbe na posameznem seminarju je 25€, cena udeležbe na vseh (štirih) seminarjih je 90€. Kotizacijo lahko plačate z gotovino na dan dogodka ali s plačilom predračuna – primerno označite.
Za udeležbo na seminarju je obvezna prijava – KLIK

Statistika, članki v kroniki in izkušnje kažejo, da nasilje nad ženskami žal ni več izjema. V KMG Slovenija vsako leto organiziramo delavnice in brezplačne treninge samoobrambe za ženske.

safe fit lady

Želiš narediti nekaj za sebe in svoje telo? Znati poskrbeti za sebe? Samoobramba, rekreacija, oblikovanje telesa in prijetna družba – v enem paketu! Safe&Fit Lady je dinamičen program samoobrambe za ženske in prava izbira zate!
Treningi samoobrambe so primerni za vse – ne glede na fizično pripravljenost oziroma predznanje.


samoobramba ženske
Razlogov za obisk delavnice samoobrambe za ženske je več. Zagotovo je morate tudi same poskrbeti za svojo varnost, če pa se ob tem še zabavate, okrepite svojo samozavest, spoznate nove prijateljice in naredite nekaj dobrega za svoje telo, je toliko bolje!