Samoobramba za ženske SAFE&FIT LADY

Safe & Fit je program samoobrambe za ženske, ki bi rade poskrbele za svojo varnost 💪 in hkrati tudi oblikovale svojo postavo 🤸‍♀️

Prvi trening bo že v soboto, 22.9., 16h v Vojašnici Moste (BTC).
👦👧🧒Za zaposlitev vaših najmlajših bo poskrbljeno – poskusili bodo lahko brezplačni trening KravKids, kjer bodo zagotovo uživali in sprostili višek energije.
📩Obvezne prijave na info@krav-maga.si zaradi lažje organizacije

 

Statistika, članki v kroniki in izkušnje kažejo, da nasilje nad ženskami žal ni več izjema. V KMG Slovenija vsako leto organiziramo tečaje in redne termine treningov samoobrambe Safe&Fit – vsak torek in petek (Vič).

Krav Maga ženske

Želiš narediti nekaj za sebe in svoje telo? Znati poskrbeti za sebe? Samoobramba, rekreacija, oblikovanje telesa in prijetna družba – v enem paketu! Safe&Fit Lady je dinamičen program samoobrambe za ženske isafe fit ladyn prava izbira zate!
Treningi samoobrambe so primerni za vse – ne glede na fizično pripravljenost oziroma predznanje.

Treninge vodita inštruktorja Matjaž Petan in Svit Mavsar. Oba sta opravila izobraževanje za inštruktorje za žensko samoobrambo – Women Instructor Course (WIC) – pod vodstvom ekipe KMG. Torej, strokovnost ni vprašanje.


samoobramba ženske
Razlogov za obisk delavnice samoobrambe za ženske je več. Zagotovo je morate tudi same poskrbeti za svojo varnost, če pa se ob tem še zabavate, okrepite svojo samozavest, spoznate nove prijateljice in naredite nekaj dobrega za svoje telo, je toliko bolje!