Samoobramba za ženske SAFE&FIT LADY

Safe & Fit Lady je program samoobrambe za ženske, ki bi rade poskrbele za svojo varnost in hkrati tudi oblikovale svojo postavo. Vsi treningi so primerni za vse predstavnice nežnejšega spola starejše od 15 let.

NOV TERMIN – september in oktober 2019

4-tedenska delavnica samoobrambe za ženske v Ljubljani

Delavnica bo potekala 4 zaporedne sobote (21. in 28. september ter 5. in 12. oktober 2019) od 10h do 11h v Vojašnici Moste (Leskoškova 7, Ljubljana).

Treninge vodita inštruktorja Matjaž Petan in Svit Mavsar. Oba sta opravila izobraževanje za inštruktorje za žensko samoobrambo – Women Instructor Course (WIC) – pod vodstvom ekipe KMG.

Cena delavnice je 30€ oziroma 25€ za dijakinje in študentke. Prijave na info@krav-maga.si

4-tedenska delavnica samoobrambe za ženske v Celju

Delavnica bo potekala 4 zaporedne sobote (5., 12., 19. in 26. oktober 2019) s pričetkom ob 10h. Lokacija bo znana naknadno.

Treninge vodi inštruktor Dušan Kačičnik, ki ima opravljeno izobraževanje za inštruktorje za žensko samoobrambo – Women Instructor Course (WIC) – pod vodstvom ekipe KMG.

Prijave na dusan.kacicnik@krav-maga.si.

Statistika, članki v kroniki in izkušnje kažejo, da nasilje nad ženskami žal ni več izjema. V KMG Slovenija vsako leto organiziramo delavnice in brezplačne treninge samoobrambe za ženske.

safe fit lady

Želiš narediti nekaj za sebe in svoje telo? Znati poskrbeti za sebe? Samoobramba, rekreacija, oblikovanje telesa in prijetna družba – v enem paketu! Safe&Fit Lady je dinamičen program samoobrambe za ženske in prava izbira zate!
Treningi samoobrambe so primerni za vse – ne glede na fizično pripravljenost oziroma predznanje.


samoobramba ženske
Razlogov za obisk delavnice samoobrambe za ženske je več. Zagotovo je morate tudi same poskrbeti za svojo varnost, če pa se ob tem še zabavate, okrepite svojo samozavest, spoznate nove prijateljice in naredite nekaj dobrega za svoje telo, je toliko bolje!