IZPIT

Izpit bo potekal v soboto, 30. 11. 2019, predvidoma v Vojašnici Edvarda Peperka, Leskoškova 7, Ljubljana. Cena izpita za prijave do vključno 10. 11. znaša 40€, kasnejše prijave 50€ in zajema izpit, diplomo ter našitek. Izpit bo ocenjevala naša ekipa inštruktorjev pod vodstvom gl. inštruktorja Matjaža Petana, Expert 2.
Izpit za P5 stopnjo se bo predvidoma pričel ob 9h, za P4 ob 10h, za P3 ob 11h, za P2 ob 12h in za P1 ob 13h. Točne ure dogodkov bodo potrjene teden dni pred izpitom in so odvisne od števila kandidatov v posamezni skupini.

Prosimo vas za pravočasno prijavo zaradi lažje organizacije, saj se bo izpit pričel različno glede na stopnjo. Informacijo pa potrebujemo tudi za naročilo našitkov.  Majica KMG je obvezna na izpitu.

Prijavnino za izpit lahko poravnate prek TRR (pošljemo predračun na vaš email), pri svojem inštruktorju ali na dan dogodka.

Imate tudi možnost individualnih treningov pri naših inštruktorjih . Cena posameznega individualnega treninga je 20€/h. Kontaktirate kar njih – http://www.krav-maga.si/instruktor/

Za več info pišite na info@krav-maga.si ali Matjaž (041740555).

Klikni tu in se prijavi.