IZPIT

Izpit bo potekal v soboto, 11.5.2019, v Vojašnici Edvarda Peperka, Leskoškova 7, Ljubljana. Cena izpita za prijave do vključno 10. 11. znaša 35€, kasnejše prijave 45€. V ceno je vštet izpit, diploma in našitek za opravljeno stopnjo. Izpit bo ocenjeval Matjaž Petan, Expert 1. Majica KMG je obvezna na izpitu.

Prosimo vas za pravočasno prijavo zaradi lažje organizacije, saj se bo izpit pričel različno glede na stopnjo. Informacijo pa potrebujemo tudi za naročilo našitkov. 

V soboto, 6.4.. bo od 10h potekal trening – priprava na izpit. Lokacija Vojašnica Moste. Ponovili in izpilili bomo tehnike ter se tudi fizično pripravili. Na trening lahko pridete tudi tisti, ki ne pridete na izpit. Cena znaša 10€.

Prijavnino za izpit lahko poravnate prek TRR (pošljemo predračun na vaš email), pri svojem inštruktorju ali na dan dogodka.

Imate tudi možnost individualnih treningov pri naših inštruktorjih . Cena posameznega individualnega treninga je 20€/h. Kontaktirate kar njih – http://www.krav-maga.si/instruktor/

Za več info pišite na info@krav-maga.si ali Matjaž (041740555).

Klikni tu in se prijavi.