Krav Maga – sistem samoobrambe, ki deluje!

fotka12Kako izgleda trening Krav Maga?

Trening se po uvodnem pozdravu prične s kratkim ogrevanjem. Kondicija, razgibavanje, vaje koordinacije in vaje za moč so sestavni elementi uvodnega dela.
Po ogrevanju sledi trening tehnik samoobrambe in borbe. Glavni del treninga predstavljajo udarci z nogo in roko, blokade, obrambe pred različnimi napadi. Tehnike se vadijo v različnih položajih (stoje, sede, leže) in so usmerjene proti enemu ali več (ne)oboroženih napadalcev.
Trening zaključimo z različnimi vajami za razvoj hitrejših reakcij in agresivnost ter sparingi.

Ali so treningi Krav Maga varni?

Vsekakor! Naše glavno načelo je, da si varen – tako na ulici, v prvi vrsti pa tudi na treningu. K varnosti pa pripomore tudi zaščitna oprema.

 

Za koga je primerna Krav Maga?

Krav Maga je prava izbira za vas, če želite doseči napredek na eni ali več sledečih področjih:

  • izboljšati vašo samozavest,
  • naučiti se efektivno samoobrambo za boljšo varnost sebe in svojih bližnjih,
  • povečati vašo fizično pripravljenost.

Krav Maga je primerna tako za moške in ženske, ne glede na fizično pripravljenost in predznanje s področja borilnih veščin.

Kaj potrebujem za trening?

Začetniki za varen trening potrebujejo suspenzor in ščitnik za zobe. Svetujemo, da ste oblečeni v udobna športna oblačila.

Kako in kdaj lahko pričnem s treningi Krav Maga v KMG Slovenija?

Pravilnoma se ob začetku sezone priključi našim treningov večje število novih članov, kar pa ne izključuje možnosti pričetka vašega treniranju tudi med sezono. Prvi trening je brezplačen. S tem vam želimo, dati možnost, da nas spoznate in vidite, da sistem res funkcionira. Dobrodošli ste torej kadarkoli na našem treningu, vašo udeležbo pa vseeno vsaj en dan pred treningom sporočite inštruktorju Matjažu na 041 740 555.