25. 06. 2016 Matjaž Petan

Expert Camp – Israel, part#1

Expert Camp

Haifa, Izrael, 30+°C, Eyal Yanilov, top znanje.. Če vse združiš, dobiš KMG Expert Camp. Vsekakor dogodek, ki je pomemben za moj razvoj tako kot učenec kot tudi inštruktor. Zbranih nas je več kot 80 ljudi, ki imamo stopnjo znanja Expert 1 in navzgor. Nekateri smo tudi KMG inštruktorji, vsi pa vztrajni in predani učenci.

Po dvodnevnem sestankovanju KMG direktorjev in predstavnikov svoje bivanje v ”zibelki” Krav Maga nadaljujem od srede tako precej bolj aktivno. Razlog, da pišem tako pozno, je urnik – od 8.30 do 19.00. Prvi dan smo po uvodnem pozdravu imeli trening na plaži pred hotelom. Mi, popolnoma fokusirani na tehnike, ki nam jih je prikazoval Eyal Yanilov, turisti pa so se čudili nam. Po parih urah treninga in skupnih fotki smo imeli počitek in nato trening v klimatizirani športni dvorani, nedaleč stran od hotela. Ko nas avtobus pripelje nazaj do hotela, sledi tuš, počitek in nato druženje ob burgerjih in pivo ob bazenu hotela. Drugi in tretji dan smo preživeli v športni dvorani, petkov večer pa nam je prinesel še trening od 20.00 do 21.00. Pri večernih treningih se upošteva, da smo že vsi utrujeni. Tokratni je bil namenjen pretežno inštruktorjem – kako učiti, se razvijati, biti boljši. Ni bilo fizično temveč bolj mentalno. Drugače je kamp odlično organiziran, znanja pa veliko, saj se dela s top inštruktorji Krav Mage Global.

Danes smo zvečer prosti in tako vam lahko pisem. Jutri pa nas čaka reševanje situacij v vodi, tako da lahko pripravite kopalke in sončno kremo 🙂 No, toliko za danes se slisimo.

Kida

Matjaž Petan, Glavni inštruktor

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni