Pravilnik o zasebnosti

Krav Maga Global Slovenija (Matjaž Petan s.p., Pot v mejah 3c, Ljubljana, v nadaljevanju KMG Slovenija) se zavezuje, da se bodo ti osebni podatki uporabljali izključno za potrebe obveščanja o ponudbi, novostih, ugodnostih ter poslovanju, za povpraševanja strank, vabila na dogodke ter za druge trženjske namene. Zavezujemo se, da  bomo osebne podatke vodili, vzdrževali in jih obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ob prijavi na e-novice nam posredujete vaš elektronski naslov, ki ga potrebujemo za izvajanje storitve – pošiljanje sporočil ob napovedih dogodkov in posredovanju novic.

Elektronski naslovi se hranijo v storitvi MailerLite. S prijavo na e-novice nam dovoljujete, da za poslana elektronska sporočila spremljamo statistiko. Pridobljeni podatki bodo namenjeni izboljšanju izvajanja storitve obveščanja. Storitev MailerLite omogoča spremljanje naslednje statistike: odprta elektronska sporočila in število klikov na posamezne povezave. V kolikor se s tem ne strinjate, imate možnost, da se odjavite od prejemanja e-novic. Odjava od prejemanja e-novic se izvede s klikom na povezavo “Odjava”, ki se nahaja na koncu prejete elektronske pošte.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva po e-pošti na naslov info@krav-maga.si ali pisno na naslov KMG Slovenija, Pot v mejah 3c, 1000 Ljubljana, pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave osebnih podatkov. Podatke prejemnikov, ki berejo naše novice, hranimo, dokler naše novice berejo oziroma se od njih ne odjavijo. Podatke prejemnikov, ki zahtevajo izbris, izbrišemo v 5 dneh od prejetja zahtevka.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni