Treningi samoobrambe

Samoobramba za otroke

Dinamičen program samoobrambe za otroke in najstnike.

Krav Maga za otroke in najstnike je dinamičen program, ki uči realno samoobrambo, daje motivacijo za izboljšanje njihove splošne kondicije in zagotavlja veščine za izboljšanje njihovega življenja. Najpomembnejše pa je to, da je UPORABNO in ZABAVNO!

Treningi za otroke in mladostnike potekajo po programu Kids & Teens organizacije Krav Maga Global in jih vodi usposobljen inštruktor.

Potekajo v manjših skupinah – otroci (od 5 do 10 let) in najstniki (od 11 do 15 let).

Te dni, ko je nasilje in ustrahovanje v porastu, se tako izobraževalni sistem in starši srečujejo s težavami pri ukrepanju ob nasilju, usmerjenega na otroke. Pomembno je, da otroci in najstniki pridobijo znanja in spretnosti, sposobnosti, tehnike in taktike za obvladovanje nepričakovanega soočenja z nasiljem.

Otroci se s strokovnim vodstvom inštruktorjev Krav Maga naučijo, kako prepoznati morebitne nevarne ali konfliktne situacije, kakšen je najboljši način, kako jih preprečiti, se jim izogniti in razrešiti in, če je potrebno, kako se zaščititi v primeru fizičnega stika. Prav tako gradijo in krepijo samozavest in kondicijo ter razvijajo motorične in funkcionalne sposobnosti.

Sistem napredovanja

Naši mlajši otroci bodo veliko novih tehnik in znanj spoznali preko različnih iger. Te bodo zgradile temelje znanja in razumevanja med igranjem in zabavo. To je pomemben del njihovega izobraževanja, ki jih bo pripravili za njihov naslednji program.

Krav Maga za otroke in najstnike ima zasnovan ocenjevalni sistem za nagrajevanje otrokovega dosežka, kot tudi edinstven sistem rednih testiranj oziroma izpitov, ki motivira učence in jih usmerja na poti, da dosežejo svoj naslednji razred.

Kdo so?
Inštuktorji

Naše lokacije

Ljubljana - Zalog

Pot v mejah 3c

Celje

Dečkova cesta 1

Slovenska Bistrica

Partizanska ulica 22

Naklo

Kranjska cesta 1

Ljubljana - Zalog

Pot v mejah 3c

Celje

Dečkova cesta 1

Slovenska Bistrica

Partizanska ulica 22

Naklo

Kranjska cesta 1

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni